PRIVATE LABEL

 

Tillverkning av hår-, skägg och hudvårdsprodukter för private label är vårt fokus.

Vi gör en sak. Vi arbetar enbart med private label produkter - ditt eget varumärke!

Där ligger vårt fokus och det är det som gör att vi gör det riktigt bra. Hitta din inspiration genom att ta en titt på Scandinavian Hair & Skin Companys fantastiska koncept!

PRIVATE LABEL PRODUKTER SVERIGE

Vi har erfarenhet av att skapa stort sett alla typer produkter till alla typer kunder. Därför står vi bra rustade att med precision skapa just det varumärket och de produkter du vill få ut på marknaden. Vi hjälper dig hela vägen, från tanke till färdig produkt och till vidare innovationer i utvecklingen av ditt koncept. Anlita oss för private label av hudvård, hår- och skäggprodukter!

SKRÄDDARSYDDA HÅR-, SKÄGG- & HUDPRODUKTER MED PRIVATE LABEL – ALLTID KUNDUNIKA RECEPT

En del av det unika med Scandinavian Hair & Skin Company som samarbetspartner är att vi skräddarsyr varje produkt efter dina önskemål. Det betyder att du som kund får din egen unika produkt, såväl gällande design som ingredienser.

 

Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till private label av hudvård, hår- och skäggprodukter!

SÅ HÄR JOBBAR VI MED PRIVATE LABEL

När vi tar fram dina produkter genom private label arbetar vi efter en kvalitetssäkrad process som grundar sig i GMP (Good Manufacturing Practice). Läs mer om GMP här.

Varje kund är unik, varför också varje process och samarbete är unikt, men det grundläggande ramverket för processen är enligt följande.

TILLSAMMANS SKAPAR VI DINA VARUMÄRKEN

Vår bredd och kunskap säkrar att vi kan hjälpa dig oavsett om du är ute efter produkter för hår, skägg eller hud.